fbpx

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia ja lisää lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään hierontapöydällä paljaalle iholle käyttäen väliaineena hieronta rasvaa. Lihasten rentoutumisen ja aineenvaihdunnan lisääntymisen ansiosta hieronnalla voidaan usein helpottaa päänsärkyä, laukaista stressiä ja erilaisia kiputiloja, sekä rentouttaa mieltä. Klassisessa hieronnassa käytettävät tekniikat ovat tehokkaita ja rentouttavia. Lämpöhoito kuuluu myös hintaan, jolloin saa mielen ja lihakset vielä enemmän rentoutuneeksi.

Automaattinen luonnos 1
Klassinen hieronta
Automaattinen luonnos 2
Intialainen päähieronta
Automaattinen luonnos 3
Kasvo- ja purentalihasten hieronta
Automaattinen luonnos 4
Raskausajan- ja jälkeinen hieronta
Automaattinen luonnos 5
Kuumakivi-hieronta